FlexiMed obsahuje všetko, čo Váš pohybový aparát potrebuje

Či máte 20 alebo 60 rokov, v každom prípade je potrebné starať sa o to, čo vám umožňuje vstať z postele a prežiť deň. Starostlivosť o kĺby a pohybový aparát je dôležitá preto, aby sme mali čo najviac dní bez obmedzenia pohybu.

FlexiMed obsahuje všetko, čo Váš pohybový aparát potrebuje

Pohybový aparát funguje ako celok

To, čo nám umožňuje chodiť, pohybovať všetkými končatinami, ale aj vykonávať tie najjemnejšie úkony prstov, je zložitý komplex kostí a svalov, ktoré sú okrem iného pomocou šliach a kĺbov spojené do jedného celku. Jedna časť nemôže fungovať bez tých ostatných. Preto je zásadné zameriavať sa tak na kĺby, ako aj na kosti a svaly.

Na udržanie ich správnej funkcie je teda vhodné začať pracovať už v mladosti, aby sme obmedzili problémy a vyradenie z plnohodnotného života v neskoršom veku. A o zvýšenej starostlivosti by mali uvažovať tiež tí, ktorí sa venujú vrcholovo športu, majú v rodine časté problémy s pohybovým aparátom, alebo vykonávajú prácu, kde dochádza k zvýšenej záťaži, než je bežné. To je napríklad profesia, kde sa celý deň sedí, stojí, alebo sa nosia ťažké bremená.

Aké živiny pohybový aparát potrebuje?

Naše kĺby, kosti a svaly potrebujú niekoľko zásadných látok:

Vápnik a vitamín K, ktoré spoločne udržiavajú odolné kosti a kvalitnú kostnú hmotu.

Glukozamín pre pružné a vyživené chrupky.

Vitamín C na podporu tvorby kolagénu – to je kľúčové pre kĺby i kosti.

Všetky tieto zložky sú síce obsiahnuté v potravinách, ktoré bežne konzumujeme, ale v nedostatočnej miere. Je dobré vitamíny a minerály pre pohybový aparát pravidelne doplňovať. Práve tá pravidelnosť je zásadná. Uvedené živiny je nevyhnutné užívať dlhodobo – nie len do zlepšenia problémov, ale aj naďalej. Vždy ich zapite veľkým pohárom vody. A nezabudnite – bez aktívneho pohybu to nepôjde. Pohybový aparát bol na to vytvorený, takže keď ho nebudeme používať, nemôžeme sa čudovať, že zhrdzavie ako ten stroj, ktorý roky stojí bez povšimnutia v garáži.

Všetko potrebné obsahuje FlexiMed

Málokto dokáže každý deň sledovať, či skonzumoval dostatok živín v predpokladanej kvalite. Výhodným riešením je užívanie výživových doplnkov formou kapsúl či tabliet, ktoré obsahujú presne také množstvo látok, ktoré je nevyhnutné pre zdravú funkciu pohybového aparátu. Ruku v ruke s dostatočným pohybom a pravidelnými preventívnymi prehliadkami u lekára je to to najmenšie, čo môžeme pre svoje zdravie urobiť.

FlexiMed obsahuje všetko, čo váš pohybový aparát potrebuje. Odporúčame začať s ním už okolo štyridsiatky – vďaka tomu posilníte kĺby, kosti i svaly a dodáte im nevyhnutnú výživu. Stačia dve kapsuly denne a podporíte kosti, svaly, chrupky i kĺby.


FlexiMed Active balení

FlexiMed Active

Nový prípravok pre zdravé kĺby
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa